Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Size guide

MaatLengte (cm)
XS< 75
S75 - 80
M85 - 90
L95 - 100
XL105 - 110
XXL≥ 115

Deze maatinformatie is bedoeld als richtlijn voor maatvoering. variaties van 0,5 tot 1,5 inch op de hier vermelde afmetingen zijn acceptabel binnen de richtlijnen van de fabrikant. Als bij een specifiek artikel afmetingen worden vermeld, volg dan de specifieke afmetingen in tegenstelling tot de maattabel.

Met trots presenteer ik…Sheepy.cc!

Met-trots-presenteer-ik…Sheepy.cc!

Mijn eigen webshop, ga ik dat echt doen? Is het wel realistisch? Kan ik dat eigenlijk wel? En of dat kan, kijk maar! Met trots schrijf ik mijn eerste blog en kan ik zeggen dat ik officieel eigenaar ben van Sheepy.cc!

Toen ik jaren geleden mijn eerste schapenvachtje kocht had ik nooit gedacht dat die aankoop het begin was van een ware verslaving. Het staat zo gaaf, in die schommelstoel bij ons in de kamer. “Wat is dit zacht!” is wat ik regelmatig hoorde van vrienden en familie. Eén ding was zeker, dat schapenvacht was een super aankoop, yes! Nou was die schommelstoel altijd al mijn favoriete plekje in huis, maar met mijn topaankoop was het helemaal perfect! Maar het bleef niet bij dat ene schapenvachtje. Op de bank staat het namelijk ook heel leuk, net als op dat krukje in de keuken en naast het bed in de slaapkamer. Moet ik nog even doorgaan? Jep, ons huis is inmiddels één groot schaap, haha. Inmiddels delen menig familieleden en vrienden dezelfde gedachte en heeft bijna iedereen die wij kennen een exemplaar.

Maar waarom ben ik nou zo dol op schapenvachtjes? De natuurlijke uitstraling in combinatie met het comfort is de kracht. Je zou het kunnen vergelijken met die ene lievelingsbroek die je in je kast hebt hangen. Hij staat fantastisch én hij zit ook nog eens heerlijk, dat wil je toch eigenlijk over je volledige garderobe kunnen zeggen? Maar goed, ik verkoop natuurlijk geen kleding, maar zo kan je je voorstellen hoeveel plezier je van een vachtje kan hebben!

Dat ik helemaal lyrisch ben over schapenvachten is inmiddels wel duidelijk, ik begrijp daarentegen ook dat het niet voor iedereen in een verzameling zal uitdraaien. Dat is uiteraard ook niet mijn doel, maar om te voorkomen dat straks elke vierkante centimeter in ons huis bedekt is met vachtjes van schapen, kwam mijn vriend met het idee om meer met de vachten te gaan doen. Naast onze webshop met de meest prachtige vachten houd ik jullie graag in mijn blog op de hoogte van de laatste trends, leuke ideetjes en feitjes over schapenvachten.

Ik ben ontzettend trots op het resultaat, zonder de lieve mensen om mij heen was het nooit gelukt, heel erg bedankt jongens! ♥

Schapenvacht in je interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *